Renske komt volgende week de hele frickin week bij me logeren. Aaaah…..

En voor deze gelegenheid ben ik al weken aan het plannen. De vorige keer dat ze kwam, was in de winter (met oud jaar – want ‘dat wil ik hip in Groningen vieren en niet saai bij papa en mama op de bank’. Dit is een van de weinige keren in het jaar dat Renske mij of mijn leven hip vindt, maar dat even terzijde :).

Sinds de winter ben ik dus elke keer als ik langs een leuk zaakje, een nieuwe eetplek of een tof winkeltje loop aan het bedenken ‘oooh daar ga ik met Rens heen’. De lijst is aardig lang geworden en ik denk gewoon niet dat we aan alles toekomen volgende week. In ieder geval is dit mijn top 10. Oh, en volgende week bloggen we natuurlijk over ALLESSSS!!!

1. Pizza eten bij Uurwerk. Buiten op de picknickbanken of binnen op de te grote Chersterfield banken. Het liefst met het haardvuur aan. Ja, ik weet dat het zomer is, maar toch.

2. Naar de Stadsakker. Ok, dat is voor mij, want Renske houdt niet van tuinieren. De Stadsakker is een van de leukste winkeltjes in Groningen en de enige over tuinieren. Ze hebben ALLES en het is zo schattig.

3. We gaan – natuurlijk – koffie drinken bij Simon Lévelt.

4. Wandelen (en foto’s maken) in het Noorderplantsoen en chillen bij Flinders.

5. Samen naar het Groninger Museum want dat willen we beide echt al heel lang maar doen we nooit. Volgende week wel.

6. ’s Avonds samen langs de kade wandelen naar de stad en dan ergens wijn drinken. Of cola. (Renske is 17).

7. Bij mij in de tuin de terraskachel aan doen en in het gras liggen en disaronno drinken. Geen cola (niemand kan controleren hehe.)

8. Met z’n drieën, ja, voor het eerst mag Edgar, de liefde van mijn leven meedoen, naar Vesting Bourtange in Oost-Groningen. Hier wil ik al drie jaar heen en volgende week gaat het gebeuren! Misschien. Als de rest ook zin heeft.

9. We gaan samen naar Leeuwarden, naar de Smederij. Waar ik samen met F en D, mijn nieuwe mati’s en collega’s een bedrijfje begin. Renske MOET natuurlijk de studio zien.

10. En op de terugweg gaan we samen naar de Kruidhof of een andere leuke wandeltuin. OMG wat klinkt het suf als ik dit teruglees, maar het is echt een hele gave tuin!